Kokenut puuseppä tuntee puun syyt ja salat

Kokenut puuseppä tuntee puun syyt ja salat

Kokenut puuseppä tuntee puun syyt ja salat

Kokenut puuseppä tuntee puun syyt ja salat

Puusepänliike K-J Juurikivi

Puusepänliike K-J Juurikivi Hämeenlinnassa tarjoaa monipuolista palvelua omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, aina mittatilaushuonekalujen valmistamisesta korkeatasoiseen puuntyöstöön. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puusepänliike K-J Juurikivi
Tervahauta 4
13430 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1909750-0
Puh: 03 616 2105

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puusepänliike K-J Juurikivi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Puusepänliike K-J Juurikivi
Tervahauta 4
13430 Hämeenlinna

Palvelemme:
Arkisin kello 7-16
Muina aikoina ja viikonloppuna sopimuksen mukaan

Puhelin: 03 616 2105
GSM: 0400 477 321

info@k-jjuurikivi.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa